Consiliul Județean Maramureș participă la ediția de toamnă 2018 a Târgului de Turism al României

13 Noiembrie 2018 350
În intervalul 15 – 18 noiembrie, la Romexpo, în București se desfășoară ediția de toamnă 2018 a Târgului de Turism al României. La fel ca la edițiile precedente, Consiliul Județean Maramureș va fi reprezentat de consilieri din cadrul Biroului de Informare Turistică și Salvamont, alături de care se vor afla, și acum, reprezentanți ai Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică din Borșa, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Sighetu Marmației, Seini și Oncești, precum și reprezentanți ai unităților de cazare din Maramureș: Casa Carolina, Pensiunea Sub Cetate la Matei, Hotel Carpați, Hotel-Restaurant Romanița, Hotel Magus.
Corpul de balet și instrumentiștii Ansamblulului Folcloric Național Transilvania vor oferi momente artistice pe scena Romexpo, aplaudate la scenă deschisă și la alte ediții ale Târgului de Turism. La standul Consiliului Județean Maramureș vor prezenta demonstrații de olărit și meșteșuguri tradiționale maramureșene, meșterii populari Daniel Leș și Maria Zapca. Toți cei care vor trece pragul standului organizat de Consiliul Județean Maramureș vor avea ocazia să deguste produse tradiționale oferite de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.