Consiliul Județean Maramureș este partener în organizarea concursului de înot "Moș Crăciun"

12 Decembrie 2018 371
Prin adresa formulată de Asociația Club Sportiv ”Academia de Înot Baia Mare”, președintele clubului, Andreea Ildiko Domokos a cerut sprijinul Consiliului Județean Maramureș în vederea organizării celei de-a IV-a ediții a concursului de înot ”Moș Crăciun”. Competiția sportivă se va desfășura în data de 15 decembrie 2018, la Complexul ”Drurelax”, fiind dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, din județul Maramureș și din străinătate.
În cadrul ședinței extraordinare desfășurată vineri, 7 decembrie, plenul Consiliului Județean Maramureș a aprobat încheierea unui acord de cooperare între instituția județeană și Asociația Club Sportiv ”Academia de Înot Baia Mare”, iar din fondul de rezervă al bugetului județului a fost alocată suma de 5.000 de lei pentru achiziționarea de premii, medalii, cupe și diplome.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a subliniat faptul că, instituția pe care o conduce va continua să sprijine activitățile sportive care antrenează un număr cât mai mare de copii, atât în ceea ce privește sportul de performanță, cât și sportul de masă. ”Încercăm să răspundem pozitiv cererilor de parteneriat care vin la Consiliul Județean și suntem încântați când putem să oferim un sprijin asociațiilor și cluburilor sportive care pregătesc acțiuni frumoase pentru copii, cu o tematică specifică. Concursul de înot care va avea loc zilele acestea este atractiv atât din prisma pasiunii pe care cei mici o au pentru acest sport, cât și prin faptul că, la finalul competiției, Moș Crăciun va avea câte o atenție pentru fiecare dintre participanți”, a arătat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.