Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, de Ziua Internațională a Asistentului Medical

12 Mai 2018 412
Asistenții medicali sunt o forță în sistemul sanitar, sunt cei pe care îi vom găsi ”în prima linie” în sălile de operație, alături de medici, sunt cei pe care îi vedem lângă paturile pacienților, sunt cei care, cu răbdare, dedicare și profesionalism răspund întrebărilor adresate de bolnavi sau aparținători, sunt cei pe care îi oprim pe holurile spitalelor pentru a le cere informații legate de diverse probleme. Asistenții medicali sunt ”eroii fără medalii”, sunt cei care, la fel ca celelalte categorii ale sistemului medical, își pun viața personală în plan secund pentru a fi la datorie în week-end sau în zilele de sărbătoare, ziua și noaptea, în fiecare clipă în care li se solicită prezența. Prin natura profesiei lor, asistenții medicali sunt oameni angajați în slujba oamenilor, sunt coloana vertebrală a sistemului medical.
Azi, 12 mai, de Ziua Internațională a Asistenților Medicali, transmit din adâncul sufletului un sincer și călduros ”La Mulți Ani!”, tuturor celor care joacă un rol extrem de important în sănătatea noastră, a maramureșenilor. Vă felicit pentru exemplul de competenţă, demnitate şi integritate și vă doresc ca spiritul de sacrificiu și profesionalismul să vă însoțească mereu în alinarea suferințelor pacienților pe care îi aveți în grijă!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.