Zamfir Ciceu la ședința de comandament a unităţii de implementare a proiectului "Reabilitarea drumului Baia Sprie – Bârsana"

23 Ianuarie 2015 909
Azi, 23 februarie 2015, la Consiliul Județean, președintele Zamfir Ciceu a participat la şedinţa de comandament a unităţii de implementare a proiectului Reabilitarea drumului Baia Sprie – Bârsana, atrăgând atenți asupra problemelor pe care le poate crea desincronizarea dintre graficului de execuţie a lucrărilor de la drum și cel de execuţie a lucrărilor extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată, asumat iniţial de S.C. Vital
La ședință a fost prezent și.Sanda Cătană, directorul executiv al Direcţiei Implementare POR din cadrul Agenţiei de Dezvoltare Nord-Vest a fost prezent la Consiliul Judeţean Maramureş. S-a discutat despre stadiul lucrărilor, despre încadrarea în termenele prevăzute în contract, ştiut fiind că, în timp, acesta n-a fost un proiect lipsit de probleme. S-a insistat pe armonizarea relaţiei dintre constructor şi dirigintele de şantier, dar şi pe sesizarea în timp util a fiecărei disfuncţionalităţi, pentru a nu se crea sincope în bunul-mers al proiectului.

De asemenea, având în vedere că, în zonele Baia Sprie şi Cavnic, există o suprapunere cu proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Maramureş”, s-a insistat pe respectarea graficului de execuţie asumat iniţial de S.C. Vital şi pe armonizarea graficelor de execuţie a celor două lucrări. În special în zona Cavnic, realizarea lucrărilor la proiectul Consiliului Judeţean Maramureş depinde de finalizarea lucrărilor executate de S.C. Vital la proiectul care vizează extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată. Orice întârziere sau sincopă în lucrările efectuate de S.C. Vital în zona Baia Sprie – Cavnic pot afecta negativ buna desfăşurare a proiectului Reabilitarea drumului Baia Sprie – Bârsana realizat de Consiliul Judeţean Maramureş.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.