Vizită de lucru în Maramureș a secretarului general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean, și a consilierului de stat în Cancelaria Prim-ministrului, Ciprian Hojda.

Executivul Consiliului Județean a fost prezent astăzi la întâlnirea de lucru cu primarii și reprezentanții primăriilor din Maramureș, organizată cu ocazia vizitei secretarului general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean, și a consilierului de stat în Cancelaria Prim-ministrului, Ciprian Hojda, în Maramureș.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții Guvernului și ai administrației publice județene au discutat cu primarii despre implementarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale, precum și despre modificările legislative pentru legea achizițiilor publice și legea energiei.
Doru Lazăr, vicepreședinte CJ Maramureș, a declarat: “Ne dorim ca primarii din Maramureș să fie cât mai bine informați, pentru a implementa cu succes proiectele de dezvoltare a comunităților locale.

Totodată, împreună cu Mircea Abrudean și cu Ciprian Hojda am discutat cu primarii despre problemele pe care aceștia le întâmpină în procesul de implementare a proiectelor de modernizare a comunităților pe care le administrează. Ne dorim să găsim cele mai bune soluții, deoarece maramureșenii trebuie să beneficieze de proiecte de investiții care să aducă bunăstare și dezvoltare în comunitățile din Maramureș.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.