Consiliul Județean a început de astăzi livrarea celor 2225 de ghiozdane echipate pentru elevii claselor pregătitoare din Maramureș.

02 Septembrie 2021 37
Prin proiectul ”Primul Ghiozdan”, Consiliul Județean în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș oferă elevilor înscriși în clasele pregătitoare, în anul școlar 2021-2022, ghiozdane echipate cu rechizitele necesare.
Proiectul, în valoare de 160 mii lei, este realizat cu scopul de a încuraja educația și de a lupta împotriva abandonului școlar în Maramureș.

”Accesul la educație este foarte important în formarea fiecărei generații, iar prin realizarea acestui proiect venim în sprijinul elevilor maramureșeni care în această toamnă încep primul an școlar.”, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.