Vicepreședintele CJ Maramureș s-a întâlnit cu Ambasadorul României la Washington

În cadrul evenimentelor desfășurate la Ambasada României din Washington, împreună cu organizația Alianța Americano-Română, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș s-a întâlnit cu excelența sa, George Maior, Ambasadorul României.

Excelenta Sa l-a primit pe demnitarul român în biroul său, unde au discutat mai multe subiecte instituționale. “Județul Maramureș și-a propus, în ultima perioadă, să se axeze pe promovarea culturii tradiționale, dar și a turismului, în context internațional. Această promovare are ca scop atât atingerea intereselor economice, cât și dorința de a prezenta variante de petrecere a timpului liber pentru partenerii externi”, a subliniat vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș.
Ambasadorul României, George Maior a declarat că este bine informat despre activitățile pe care Județul Maramureș le-a desfășurat, în acest an, în marile capitale ale Europei. Diplomatul român și-a exprimat toată deschiderea pentru a găsi, împreună cu Consiliul Județean Maramureș, noi căi de a susține și promova județul nostru pe tărâmul american. Astfel, în viitorul apropiat, cele două părți au convenit că vor desfășura mai multe activități pentru concretizarea unor proiecte cultural-economice în Statele Unite ale Americii, în beneficiul județului Maramureș și al diasporei românești.

Întrevederea s-a încheiat cu un moment de socializare, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș oferindu-i Excelenței Sale, George Maior, o traistă în care s-a regăsit logoul județului Maramureș, materialele de promovare, dar și o sticlă de tărie cu specific maramureșean.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.