Zilele acestea, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș se află în delegație oficială la Washington D.C. Joi seara, în cadrul evenimentului “Alianța Gala”, organizat de American-Romanian Alliance, în Washington D.C., la care Consiliul Județean este partener, Maramureșul a fost reflectat și a reprezentat principala atracție a serii.

Vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș s-a întâlnit, înaintea evenimentului, cu liderul majorității din Camera Deputaților din America, Steny Hoyer, cu care a împărtășit câteva impresii despre România.
În cadrul Galei “Alianța”, Maramureșul a avut un moment special în care s-a prezentat un film de promovarea a județului, precum și un stand cu produse și materiale de promovare. Totodată, Maramureșul a fost prezentat și promovat prin toate materialele pregătite pentru acest eveniment.

Conducerea organizației American-Romanian Alliance a mulțumit în mod public, în fața invitaților, pentru susținerea arătată evenimentului de către Județul Maramureș, în aplauzele asistenței. Recitalul artistei Paula Seling a încântat audiența compusă din oficiali americani de rang înalt, foști ambasadori ai Statelor Unite ale Americii la București, oameni de afaceri și diaspora românească.

Prezența maramureșenilor la Gala “Alianța” a fost deosebit de numeroasă. Evenimentul a fost organizat de o maramureșeancă, Gabriela Sandoz, iar pe lângă “ambasadorul” Maramureșului, Paula Seling, a participat și tânărul regizor Michael Dolha. La eveniment a fost prezentă și soția ambasadorului României la Washington, care are origini din Maramureș, Ana Maria Maior.

Fostul Ambasador al SUA la București, James Rosapepe, l-a felicitat pe vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș pentru implicare și deschiderea arătată colaborării româno-americane.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.