Verificări pe drumurile județene, în stațiunea Izvoare

11 Ianuarie 2021 31
În sezonul de iarnă SC Drumuri și Poduri SA asigură deszăpezirea tronsoanelor de drumuri județene din Maramureș. În această dimineață vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Radu Trufan, a efectuat o vizită de lucru în zona Izvoare.

”Am verificat în special starea carosabilului, având în vedere că, deși nu este un drum foarte frecventat de maramureșeni, sunt turiști care preferă să iasă în natură, în această zonă. De asemenea, frecvent, rigolele sunt pline de frunze, pietriș sau nisip. Pentru a nu avea surprize neplăcute, inundații pe anumite porțiuni de drum sau blocaje din cauza aluviunilor, am discutat cu conducerea societății Drumuri și Poduri, care a spus că se vor ocupa de acest aspect”, a punctat Radu Trufan, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.
Conducerea SC Drumuri și Poduri Maramureș dă asigurări că la nivelul județului toate tronsoanele de drumuri județene aflate în administrația societății sunt curățate. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență, în condiții de iarnă. Până în momentul de față s-a intervenit cu 1.000 de tone de sare și 1.000 de tone de nisip pentru îndepărtarea poleiului și a zăpezii, acolo unde a fost nevoie. Toate utilajele sunt pregătite să intervină astfel încât sectoarele de drumuri județene să fie în permanență curățate pentru a asigura siguranța conducătorilor auto aflați în trafic.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.