Măsuri pentru asigurarea bunei funcţionări a drumurilor publice în iarna 2021-2022

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, împreună cu subprefecții județului Maramureș, Rudolf Stauder și Enikö-Erzsébet Krizsanovszki, a avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai primăriilor Baia Mare și Sighetu Marmației, precum și cu reprezentanți ai Poliției rutiere, ai drumurilor naționale și județene. În cadrul ședinței au fost discutate măsurile necesare pentru întreținerea și deszăpezirea drumurilor din Maramureș, în sezonul de iarnă 2021-2022.
Odată cu începerea sezonului de iarnă, executivul CJ Maramureș s-a asigurat că societățile responsabile pentru întreținerea drumurilor naționale și județene din Maramureș, respectiv Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Drumuri și Poduri Maramureș SA, au încheiate contractele pentru aprovizionarea cu sare, clorură și nisip, iar utilajele necesare sunt pregătite pentru intervenție.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: “Luăm cele mai bune măsuri pentru a interveni cu succes încă de la prima ninsoare, pentru a oferi participanților la trafic condiții bune de circulație și, totodată, pentru a preveni evenimentele neplăcute cauzate de îngheț și de căderile masive de zăpadă. Siguranța cetățenilor în trafic e esențială și ne pregătim din timp cu măsuri eficiente.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.