70 de utilaje intervin în sezonul de iarnă 2020-2021

16 Noiembrie 2020 32
SC Drumuri Poduri Maramureș SA , aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș, este pregătită să intervină în sezonul de iarnă pe cele 39 drumuri județene, în lungime totală de 783 km. Se va face deszăpezirea pe 550 km de drumuri județene, iar pe drumurile care sunt în curs de reabilitare şi modernizare, întreţinerea curentă pe timp de iarnă se va face de firmele care execută aceste lucrări. Astfel, deszăpezirea pe Drumul Nordului, 72 km, va fi asigurată de Implenia Baugesellschaft M.B.H, Valea Izei, Bârsana – Săcel, 40km, Autotehnorom SRL iar pe DJ 186 Leordina – Poieni, 20 km, de Conrep SA.
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a precizat: ”Sunt disponibile 70 de utilaje echipate corespunzător pentru a interveni în sezonul de iarnă 2020 – 2021. S-a estimat că avem nevoie de 9.000 tone de sare și 5. 600 metri cubi de nisip. La ora actuală avem în depozite 3.000 de tone de sare și 1.000 metri cubi de nisip, urmând ca pe parcurs acestea să fie realimentate."

La nivelul SC Drumuri Poduri Maramureş SA va funcţiona non-stop, pe toată perioada de iarnă, Dispeceratul de deszăpeziri. La telefon 0262 214101 – 24 de ore din 24 - se primesc, se prelucrează şi se transmit informaţii privind starea drumurilor din judeţ, modul de intervenţie, modul de asigurare..
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.