SONDAJ: Ești un tânăr care locuiește în zona montană? Atunci, părerea ta contează pentru noi!

15 Iulie 2021 118
EuroMontana (Asociația Europeană a Zonelor Montane) în colaborare cu Consiliul Județean Maramureș lansează un sondaj adresat tinerilor care locuiesc în zona montană: „Ești un tânăr care locuiește în zona montană? Atunci, părerea ta contează pentru noi! Avem nevoie de tine ca să evaluăm mai bine dorințele și provocările pentru populația tânără (18 - 29 de ani) care trăiește în zonele montane din Europa.

Completează chestionarul în limba română: Fii tânăr în zona montană în 2021!
Vă puteți îndeplini aspirațiile rămânând la munte sau plecând pentru a reveni înzestrați cu abilități și experiență? Care sunt sectoarele care te atrag? Care sunt obstacolele care-i încetinesc pe cei vor să se stabilească la munte sau să rămână în zona de munte?

La 10 ani de la primul său studiu, Euromontana - Asociația Europeană a Zonelor Montane și membrii săi, în colaborare cu proiectul UNITA, lansează un sondaj pentru a vă înțelege mai bine aspirațiile și a vedea ce s-a schimbat.

Acest sondaj este compus din maximum 25 de întrebări, în funcție de răspunsurile dumneavoastră (cu 4 întrebări deschise și 21 de întrebări bifate) la care se poate răspunde cu ușurință și rapid.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.