Serviciul Public Salvamont Maramureș - decorat cu "Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență"

30 Mai 2022 57
Cu ocazia celebrării Zilei Medicinei de Urgență, în 27 mai a avut loc ceremonia de decorare a profesioniștilor din domeniul medicinei de urgență, care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor aflate în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență – DSU.

Întreaga activitate a echipei de salvatori montani maramureșeni este apreciată și recunscută la nivel național, astfel că Serviciului Public Salvamont Maramureș i-a fost acordată ”Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, oferită de Raed Arafat, Șeful DSU.
”Această distincție primită din partea DSU ne onorează și ne responsabilizează și mai mult. Echipa Salvamont Maramureș este formată din oameni dedicați, adevărați profesioniști care se implică trup și suflet în fiecare acțiune pe care o avem.

Activitatea salvatorilor montani, depusă în slujba cetățenilor, este foarte importantă, iar împreună cu restul structurilor implicate în gestionarea situațiilor de urgență, reușim să salvăm vieți omenești.

Mulțumesc Departamentului pentru Situații de Urgență pentru medalia, încrederea și aprecierea acordate Serviciului Salvamont Maramureș!”, a declarat Dan Benga, Șef Serviciul Public Salvamont Maramureș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.