Senatorul Liviu Marian Pop speculează politic stadiul realizării proiectului "Reabilitarea drumului Baia Sprie – Bârsana"

23 Mai 2015 976
Declarația de presă a senatorului PSD Liviu Marian Pop, referitoare la proiectul „Reabilitarea drumului Baia Sprie – Bârsana”, derulat de Consiliul Județean Maramureș, apărută în media on-line în 22 mai 2015, ne obligă la câteva precizări. Domnia sa face afirmații privind finalizarea proiectului, susținând că este posibil ca lucrarea să fie predată înainte de termen. Un asemenea pronostic, de devansare a termenului, nu poate fi făcută decât de către persoanele direct implicate în proiect, care chiar cunosc detaliile şi, mai ales, dificultatea acestuia. Considerăm că este riscant să se lanseze în spaţiu public o asemenea declaraţie, care poate induce cetăţenilor convingerea că proiectul ar putea fi predat înainte de termen.
Doar specialiştii – în nici un caz, politicienii – sunt cei care se pot pronunţa în mod responsabil asupra termenului de finalizare. Când domnul senator spune ”Iată că ceea ce am promis în campania electorală din 2012 se materializează”, încearcă în mod demagogic să speculeze electoral realizarea acestui proiect. Deși e evident că realizarea şi finalizarea proiectului Reabilitarea drumului Baia Sprie - Bârsana nu este meritul vreunui politician. Acest proiect  a fost inițiat și se va finaliza prin munca şi responsabilitatea echipei de implementare, a aparatului de specialitate a Consiliului Judeţean Maramureş şi, nu în ultimul rând, a firmei executante.

Biroul de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.