Se toarnă asfalt pe drumul Baia Sprie - Bârsana

Veste bună pentru maramureşeni, în special pentru cei care vor circula pe drumul Baia Sprie – Bârsana, pentru că lucrările de reabilitare a drumului au început.

Firma S.C. Diferit S.R.L, câştigătoarea licitaţiei pentru realizarea lucrărilor rămase de executat în cadrul proiectului „Reabilitare traseu de drum judeţean Baia Sprie (DN 18) – Cavnic (DJ 184) – Ocna Şugatag (DJ 109 F) – Călineşti (DJ 185) – Bârsana (DJ 185) lucrează la această oră cu şase echipe de topografi pentru trasarea axului drumului şi cu alţi 20 de muncitori pentru realizarea unui tronson de asfalt la km 13,700 – 14, la intrarea în Cavnic.
Azi, 30 octombrie 2014, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, însoţit de o parte din membrii echipei de proiect, a vizitat şantierul, pentru a vedea stadiul lucrărilor.

„Lucrările sunt în plină desfăşurare, iar la această oră este deja pusă piatra spartă pe o bandă a tronsonului de drum început şi, pentru că vremea e frumoasă şi permite, până deseară se va pune piatră şi pe cealaltă bandă. Executanţii au venit cu utilajele corespunzătoare, fiind aduse un repartizor pentru piatră spartă, trei compactoare, cisternele şi tot ce trebuie pentru buna desfăşurare a lucrărilor. Realizarea acestui proiect este unul din obiectivele importante şi îndelung dezbătute ale Consiliului Judeţean Maramureş. Iar pentru mine personal, este un pariu important şi o promisiune de onoare făcută maramureşenilor. Îmi doresc şi, la modul cum au început lucrările îndrăznesc să sper, că firma constructoare se va încadra în termenul de execuţie.” – apreciază preşedintele Zamfir Ciceu.

Ordinul de execuţie pentru lucrare a fost emis în 8 octombrie. Valoarea proiectului este de 79.058.183,19 lei fără TVA.

Biroul de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.