Reabilitarea drumurilor județene continuă cu tronsonul dintre Rogoz și Suciu de Jos

Deși traversăm o perioadă dificilă, investițiile în infrastructura rutieră a județului Maramureș continuă. Peste 4 kilometri de drum județean, între localitățile Rogoz și Suciu de Jos sunt asfaltați zilele acestea, investiția Consiliului Județean Maramureș pentru repararea acestui drum ridicându-se la peste 2 milioane de lei.

În această perioadă funcționează mai multe șantiere pe teritoriul județului, susținute fie prin finanțarea directă din bugetul Consiliului Județean Maramureș, fie prin fonduri guvernamentale sau europene, atrase de instituție în ultimii ani. Pe lângă tronsonul din Țara Lăpușului, în județ mai funcționează șantiere în Maramureșul Istoric, unde au fost demarate lucrările pentru DJ 186 pe Valea Izei și DJ 187 pe Valea Ruscovei. De asemenea, în Țara Codrului se toarnă covor asfaltic pe DJ 193, între Asuaju de Sus și Asuaju de Jos, pe o distanță de peste 4 kilometri, investiția de peste 2 milioane de lei fiind finanțată din resursele proprii ale județului.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a amintit că reabilitarea drumurilor județene a reprezentat mereu una dintre direcțiile prioritare ale acestui mandat. „Am promis încă de la începutul acestui mandat, în anul 2016 că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș, reabilitarea și îmbunătățirea stării drumurilor județene vor fi prioritățile mele. Mă bucur că societatea „Drumuri-Poduri Maramureș” dovedește că poate efectua lucrări de calitate pe întreaga rețea de drumuri a județului, fapt ce confirmă că susținerea pe care am acordat-o acestei societăți publice, atunci când alții doreau falimentarea sa, a fost o decizie bună”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.