Programul pentru școli al României s-a desfășurat normal în primul semestru al anului școlar 2019 - 2020

Începând cu data de 9 septembrie 2019, Consiliul Județean Maramureș a distribuit produse cuprinse în cadrul ”Programului pentru școli al României” , conform Hotărârii 640/2017 cu completările și modificările ulterioare, acordurilor cadru și contractelor subsecvente încheiate cu furnizorii de produse.

În semestrul I al anului școlar 2019 - 2020, perioada cuprinsă între 9 septembrie 2019 - 20 decembrie 2019, un număr de aproximativ 44.069 elevi și preșcolari înscriși în unitățile de învățământ beneficiare, conform legii, în județul Maramureș, au beneficiat de produsele din cadrul Programului pentru școli al României. Au fost distribuite, astfel, 1.210.377 porții de mere în valoare de 653.603,58 lei fără TVA, 1.818.858 porții de lapte UHT în valoare de 1.455.086,40 lei fără TVA și 3.029.235 porții de produse de panificație în valoare de 1.508.927,15 lei fără TVA.
Astfel, SC Dorna Lactate SA este furnizorul care a distribuit lapte UHT pentru unitățile de învățământ din întregul județ, respectiv o porție de 200 ml/preșcolar sau elev, timp de trei zile pe săptămână, în zilele de luni, marți și miercuri. SC Prioritar Impex SRL a distribuit mere pentru unitățile de învățământ din întregul județ, respectiv un măr de minim 100 grame/preșcolar sau elev, câte două zile pe săptămână, în zilele de joi și vineri.
C Pan Grup Dunca SRL a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Sighetu Marmației – Tisa - Mara, respectiv un corn de 80grame/preșcolar sau elev, trei zile pe săptămână, de luni până miercuri și un pachet biscuiți de 80grame/preșcolar sau elev, două zile pe săptămână, joi și vineri. SCR&B Com SRL a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Borșa - Valea Vișeului - Valea Izei și zona Târgu Lăpuș - Baia Sprie – Copalnic - Baia Mare - Seini, respectiv un corn de 80grame/preșcolar sau elev, trei zile pe săptămână (luni, marți, miercuri) și un pachet biscuiți de 80grame/preșcolar sau elev, două zile pe săptămână (joi, vineri).

SC Roman SNC este furnizorul care a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Chioar – Codru, respectiv un corn de 80grame/preșcolar sau elev, în trei zile pe săptămână: luni, marți, miercuri, dar și un pachet de biscuiți de 80grame/preșcolar sau elev, în două zile pe săptămână, respectiv joi și vineri.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.