Peste 1.000 de colindători la Consiliul Judeţean

Ziua în care vin colindătorii la Consiliul Judeţean Maramureş este nu doar cea mai plină de copii, dar şi cea mai frumoasă. Pentru că, aici, în faţa bradului împodobit, lângă care stătea cel mai autentic şi simpatic Moş Crăciun, au colindat peste 1.000 de copii care au primit cadouri, nuci, mere şi colăcei.
Pentru prima oară în acest an, în holul Palatului Administrativ din Baia Mare au fost adevărate spectacole susţinute de ansambluri folclorice venite la festivalul „Cum e datina străbună” de la Sighetu Marmaţiei, din Republica Moldova, Alba, Bistriţa şi Bihor. A fost o paradă a costumelor populare, din toate zonele Maramureşului şi din întreaga Transilvanie.

Cu toţi colindătorii – mari şi mici - au fost primiţi de preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu şi de reprezentanţi ai instituţiei.

De la colindat, o mare parte din copii au mers la Complexul Astronomic, pentru a li se prezenta în cupolă „Steaua Crăciunului”.

Biroul de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.