Sute de colindători la Consiliul Județean Maramureș

Miercuri, 18 decembrie 2019, Palatul Administrativ din Baia Mare, casa Consiliului Județean Maramureș și-a deschis larg porțile pentru a primi sutele de colindători veniți din toate colțurile județului pentru a vesti, cu bucurie, Nașterea Mântuitorului.

Preșcolari, elevi și liceeni, colindători de diferite confesiuni, grupuri organizate, cu toții au venit în holul Palatul Administrativ pentru a colinda autoritățile județului. Și absolut fiecare a fost răsplătit cu daruri dulci de către ajutoarele lui Moș Crăciun, care s-au aflat în permanență în jurul bradului împodobit. Și ziua de joi a fost la fel de plină, alaiuri de colindători sosind atât din Baia Mare, cât și din toate cele patru țări ale Maramureșului.
Ultima zi de colindă la Consiliul Județean este vineri, 20 decembrie, când sunt așteptate să aducă vestea Nașterii lui Isus, corurile de la Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a mulțumit tuturor colindătorilor, apreciind în mod special efortul depus de grupurile care au sosit din Oncești și Bârsana, alcătuite din reprezentanți de toate vârstele, care au oferit un adevărat moment artistic.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.