Participarea Consiliului Judeţean Maramureş la proiectul "DECC Sprjinirea dezvoltării economice bazate pe cultură şi creativitate în regiunile de la graniţa Ungaria, Romania şi Ucraina"

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş în calitate de beneficiar a implementat în cadrul Programului ”Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine ENPI Cross-border Coooperation Program 2007-2013”, proiectul ”DECC - Sprjinirea dezvoltării economice bazate pe cultură şi creativitate în regiunile de la graniţa Ungaria, Romania şi Ucraina”, la activităţile acestuia fiind invitaţi să participe şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Maramureş. Obiectivul general al proiectului a fost intensificarea cooperării în zona frontalieră comună a regiunii Ungaria-România-Ucraina într-o manieră sustenabilă, socială şi economică, prin implementarea instrumentelor relevante care susţin dezvoltarea economiei în domeniul culturii şi creativităţii în această regiune transfrontalieră, cu un accent special asupra turismului cultural.
Proiectul a fost implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Borsod-Abaúj-Zemplén din Ungaria şi Transcarpathian Enterprise Support Fund – TES Fund din Ucraina.

Dintre cele mai notabile rezultate amintim expoziţia itinerantă, care a fost organizată în regiunile partenere: la Uzhgorod în data de 26 martie 2015, la Miskolc în data de 23 aprilie 2015 şi la Baia Mare în data de 29 aprilie 2015.

La această expoziţie au participat reprezentanţi ai industriilor creative, meşteri populari, furnizori de servicii turistice din judeţul Maramures, judeţul Borsod-Abaúj-Zemplén şi regiunea Transcarpatia.

Consiliul Judeţean Maramureş a participat la acest proiect prin Mihaela Liţe, Sef Birou Relaţii Externe, care a reprezentat judeţul Maramureş în cadrul expoziţiei prin materialele de promovare turistică realizate în cadrul proiectelor derulate de Consiliul Judeţean Maramureş.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.