OPORTUNITĂȚI DE STUDIU ÎN INDIA. Burse de studiu oferite de Guvernul Indian prin Programul Indian de Cooperare Tehnică și Economică (ITEC)

14 Octombrie 2021 161
Consiliul Județean, în baza relațiilor de colaborare cu Ambasada Indiei, promovează programul de burse de studiu, oferite de Guvernul Indiei prin Programul Indian de Cooperare Tehnică și Economică (ITEC), cetățenilor români care doresc să urmeze cursuri de formare profesională. Programul ITEC oferă o amplă varietate de cursuri de scurtă și medie durată în renumite instituții de formare din India.

Finanțare: Programul ITEC oferă burse de studiu integrale candidaților selectați pentru a participa la cursuri de scurtă și medie durată. Toate cheltuielile ocazionate de transportul internațional, mâncare și cazare, taxe de curs etc. sunt suportate de Guvernul Indian.
Eligibilitate: Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani, să aibă experiență în muncă de cel puțin 5 ani, să fie apți din punct de vedere medical și să posede calificările academice solicitate de instituțiile gazdă pentru cursul pentru care și-au depus candidatura. Sunt necesare cunoștințe solide de limba Engleză pentru toate domeniile, cu excepția cursului de Limba Engleză.

Candidații români interesați sunt invitați să acceseze portalul ITEC https://www.itecgoi.in pentru informații suplimentare legate de cursurile disponibile, criterii de eligibilitate și modalitatea de depunere a candidaturii. Toți candidații trebuie să completeze formularul de înscriere online pe site-ul ante menționat, să-l tipărească și să-l trimită (împreună cu celelalte documente solicitate) la departamentul/instituțiile subordonate Guvernului României desemnate să se ocupe de înaintarea dosarelor către Ambasada Indiei la București.

IMPORTANT! În premieră națională, în vederea facilitării accesului la programul ITEC și în baza bunei colaborări dintre Consiliul Județean Maramureș și Ambasada Indiei la București, cetățenii români care au rezidența în Maramureș pot înainta dosarul de candidatură către Ambasada Indiei la București prin intermediul Consiliului Județean Maramureș.

Pentru mai multe informații legate de eligibilitate, calificări academice necesare respectiv alți termeni și condiții, persoanele interesate sunt rugate să consulte documentele anexate și portalul https://www.itecgoi.in.

ITEC
Pentru informații suplimentare legate de programul de burse ITEC, vă rugăm să vă adresați domnului Virendra Kumari - tel.0040372147430 , email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.