Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a avut ieri o întâlnire de lucru la Apșa de Jos, Ucraina, cu președintele regiunii Transcarpatia, Oleksiy Petrov

01 Septembrie 2021 36
Consolidarea colaborării între județul Maramureș și regiunea Transcarpatia, realizarea Podului peste Tisa, dar și a altor proiecte care să promoveze relațiile culturale, să susțină învățământul și să dezvolte relațiile economice româno-ucrainene au fost principalele teme discutate în cadrul întâlnirii, proiecte importante pentru dezvoltarea ambelor regiuni.

Podul peste Tisa este unul dintre obiectivele principale ale administrației județene, un obiectiv transfrontalier care odată realizat va avea un impact major asupra dezvoltării economiei, prin facilitarea schimburilor comerciale între România și Ucraina.
“Am încredere că printr-o colaborare transfrontalieră cât mai eficientă, bazată pe respect și încredere, vom putea realiza proiecte importante pentru buna dezvoltare atât a județului Maramureș, cât și a regiunii Transcarpatia.”, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

În cadrul vizitei, președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a participat și la evenimentele realizate cu ocazia Zilei Limbii Române de către elevii din cadrul liceului cu predare în limba română din Apșa de Jos.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.