Dotarea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale

21 Martie 2024 99
header PNNR

Comunicat de presă
privind începerea proiectului

Dotarea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Aplicant: Județul Maramureș Beneficiar: Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare Județul Maramureș prin Consiliul Județean Maramureș anunță demararea proiectului ”Dotarea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, nr. Contract Finanțare 1304/4/NOSO/11.03.2024, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - PNRR/2022/C12/MS/I2.4 – I2.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

Obiectivul general al proiectului este creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacientului prin reducerea riscului de apariție a infecțiilor asociate asistenței medicale în cadrul Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare. Implementarea măsurilor pentru prevenirea și controlul Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (IAAM) din cadrul acestui proiect, va crește nivelul de siguranță a pacienților internați în Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare și va permite integrarea optimă a circuitelor intra-spitalicești fapt care va conduce la creșterea capacității de control a infecțiilor nosocomiale și la reducerea riscului de expunere a pacienților și a personalului medical și non-medical la vulnerabilități cu impact asupra siguranței, securității și funcționalității Spitalului.

Valoarea totală a proiectului este de 3.447.278,87 lei cu TVA.

Oana CHIOREAN - Manager Proiect
Sorina SIMICORESCU – Responsabil comunicare Proiect

footer PNRR
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”
https://mfe.gov.ro/pnrr          https://www.facebook.com/PNRROficial
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.