Consiliul Județean Maramureș organizează acțiunea "Împădurim Maramureșul"

16 Aprilie 2021 53
Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Direcția Silvică Maramureș – Romsilva, organizează acțiunea ”Împădurim Maramureșul”, care va avea loc sâmbătă, 17 aprilie 2021, la Ocolul Silvic Șomcuta Mare.

Angajații din cadrul Consiliului Județean, cât și ai instituțiilor subordonate, împreună cu executivul CJ Maramureș vor planta aproximativ 5.000 de puieți pe o suprafață de 1 hectar de teren.
Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, a declarat: ”Este foarte important să organizăm astfel de acțiuni cât mai des în perioadele prielnice pentru plantarea puieților. Ne dorim să dăm un exemplu pozitiv și să contribuim activ la fenomenul de împădurire a județului nostru, iar în acest sens vom planta circa 5.000 de puieți, 4.000 de stejar și 1.000 de paltin, pe 1 hectar de teren de la Ocolul Silvic Șomcuta Mare.

Colegii mei au răspuns afirmativ invitației mele și mă bucur că există deschidere la nivelul instituției cu privire la astfel de acțiuni, care vizează protejarea naturii și creșterea suprafețelor împădurite din județ.

Totodată, am demarat o analiză a terenurilor degradate din județul Maramureș, iar odată ce vom avea toate informațiile, vom identifica fondurile necesare pentru a împăduri aceste terenuri.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.