Consiliul Judeţean Maramureş aduce la Festivalul Castanelor artişti consacraţi ai tuturor genurilor muzicale

23 Septembrie 2016 665
La cea de-a XXVI-a ediţie a Festivalului Castanelor, Consiliul Judeţean Maramureş este partener principal în organizarea celui mai îndrăgit festival al băimărenilor şi al maramureşenilor. Sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş constă, în principal, în diversificarea programului artistic din cele trei zile de spectacole.
Potrivit preşedintelui CJ Maramureş, Gabriel Zetea, în 23 septembrie 2016, prima zi a festivalului, pe scena din B-dul Unirii, alături de formaţiile locale de muzică pop rock: Rolling Papers, Road Player Band etc, Consiliul Judeţean Maramureş va aduce, ca invitat special, formaţia ”Proconsul”.

Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 20.00, în Piaţa Libertăţii din Centrul Vechi al oraşului va avea loc Concertul Nostalgia, cu îndrăgiţii artişti Cătălin Crişan, Luminiţa Anghel şi Corina Chiriac. Acesta este un dar de suflet al Consiliului Judeţean Maramureş pentru iubitorii adevăratei muzici uşoare româneşti. Tot sâmbătă, 24 septembrie, la scena de pe B-dul Unirii, Consiliul Judeţean Maramureş a invitat în concert formaţia 3 Sud-Est, una dintre trupele româneşti înfiinţată în anii '90, cu cele mai multe hit-uri şi premii”, a arătat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

Lucian Morar, vicepreşedinte al instituţiei judeţene a declarat că, în ultima zi a Festivalului Castanelor, Consiliul Judeţean Maramureş i-a invitat pe îndrăgiţii interpreţi de muzică populară, Ionuţ Fulea alături de orchestra Codru de România, dar şi pe Aurel Tămaş, care vor cânta alături de Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, în cadrul Regalului Folcloric ce va începe la ora 16.00, în centrul vechi al oraşului.

”La scena de pe B-dul Unirii, în concertul de muzică pop rock, alături de Gaşca de acasă, Deepcentral şi Direcţia 5, Consiliului Judeţean Maramureş aduce pentru tineri şi nu numai, revelaţia anului 2016, Carla's Dreams.

Formaţia de muzică din Republica Moldova se caracterizează un grup de muzicieni şi compozitori care intrepretează melodii în limbile română, rusă şi engleză, îmbinând mai multe genuri muzicale rock, jazz, pop”, a arătat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Lucian Morar.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Maramureş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.