Consiliul Județean Maramureș a rectificat cu 230 mii lei bugetul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

30 Iulie 2020 29
În ședința extraordinară a Consiliului Județean Maramureș, care a avut loc la jumătatea lunii iulie, aleșii județeni au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, prin majorarea creditelor bugetare aprobate în anul curent, cu suma de 230 mii lei.
Din suma alocată de către instituția Consiliului Județean Maramureș, 200 mii de lei urmează fie fie utilizați pentru efectuarea lucrărilor de reparații curente la clădirea pavilionară și 30 mii lei pentru achiziții patrimoniale.

„Chiar dacă prioritățile acestor vremuri sunt altele, trebuie să ne îngrijim și de instituțiile de cultură emblematice, care aduc plus valoare municipiului Baia Mare și județului Maramureș și să răspundem solicitărilor punctuale, care nu suferă amânare. Trebuie să învățăm să privim cultura ca pe o sursă de dezvoltare și să promovăm, în continuare, viața culturală ca factor de coeziune socială.”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.