Consiliul Județean Maramureș a premiat astăzi absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a, șefii Promoției 2021 din unitățile de învățământ maramureșean

Absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a, șefii Promoției 2021 din cadrul instituțiilor de învățământ preuniversitar maramureșean, au fost premiați astăzi de către Consiliul Județean Maramureș.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a vorbit despre importanța pe care studiile o au în formarea tinerilor pentru viață și a felicitat fiecare elev în parte pentru rezultatele excepționale obținute la învățătură. ”Educația pe care o respectați, iar acest lucru se vede în rezultatele obținute, este fundamentul societății noastre. Avem nevoie ca fiecare dintre voi să meargă mai departe, să își continue studiile și să se întoarcă înapoi în comunitate pentru că doar împreună putem să construim și să dezvoltăm comunitățile din Maramureș așa cum ne dorim cu toții.
Eu și întreaga echipă a Consiliului Județean vă asigurăm de tot sprijinul pe care vi-l purtăm, pentru că performanța trebuie întotdeauna să fie premiată și respectată!”

Felicitări și mult succes tuturor absolvenților!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.