COMUNICAT DE PRESĂ: Conferința finală a proiectului FoodChains 4 Europe (FC4EU) – Lanțuri alimentare pentru Europa

04 Octombrie 2021 51
Consiliul Județean Maramureș, în calitate de partener în cadrul proiectului FoodChains 4 Europe (FC4EU) – Lanțuri alimentare pentru Europa, invită factorii interesați din domeniul alimentar să participe la Conferința finală a proiectului FC4EU, care va avea loc în format online, joi, 7 octombrie 2021, începând cu ora 11:00.

Evenimentul este organizat de Provincia Flevoland (Regatul Țărilor de Jos), partener lider al proiectului FC4EU, împreună cu partenerii de proiect din regiunile Plovdiv/ Sofia (Bulgaria), Emilia-Romagna (Italia), Greater Manchester (Marea Britanie) și Maramureș (România).
Conferința reprezintă un prilej de bilanț privind realizările proiectului FoodChains 4 Europe, implementat în perioada 2017-2021, cu finanțare prin programul Interreg Europe, precum și un prilej de planuri de viitor pentru inovarea lanțurilor alimentare și cooperarea interregională.

Cele 5 regiuni implicate în proiectul FC4EU vor prezenta rezultatele muncii derulate pe parcursul a cinci ani de colaborare și învățare reciprocă, care s-au concretizat cu elaborarea și punerea în aplicare a planurilor de acțiune regionale pentru dezvoltarea lanțurilor alimentare.

Programul Conferinței va începe joi, 7 octombrie 2021, la ora 11:00 (ora României), cu o introducere și o sesiune în plen în care se vor prezenta obiectivele proiectului FC4EU și rezultatele schimburilor de experiență dintre regiunile partenere. De asemenea, vor fi organizate sesiuni tematice în paralel, în cadrul cărora se vor discuta rezultatele specifice și acțiuni viitoare în domeniul dezvoltării și inovării lanțurilor alimentare, referitor la politici, sprijinirea întreprinzătorilor, construirea de comunități și ecosisteme alimentare, educație, cercetare, precum și informarea consumatorilor.

Consiliul Județean Maramureș mulțumește tuturor factorilor interesați din Județul Maramureș și din Regiunea de Nord-Vest pentru colaborarea și contribuția la desfășurarea cu succes a activităților proiectului FoodChains 4 Europe și pentru punerea în aplicare a Planului de acțiune privind dezvoltarea lanțurilor de producători din industria alimentară în județul Maramureș.

Formularul de înscriere la Conferința FC4EU: https://www.foodforum.nl/agenda/final-conference-foodchains-4-eu.

Detalii despre proiectul FoodChains 4 Europe (FC4EU) – Lanțuri alimentare pentru Europa: https://www.interregeurope.eu/foodchains4eu.

Vă rugăm să confirmați participarea la Conferința finală FC4EU, până la data de 6 octombrie 2021, persoană de contact: Mihaela Lițe, manager de proiect FC4EU, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0262.211.544.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.