CJ Maramureș, partener al proiectului ”Policies to develop entrepreneurship and innovative SME’s in rural areas”

23 Martie 2017 510
Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, implementează proiectul “Policies to develop entrepreneurship and innovative SME’s in rural areas” (acronim Rural SME’s), cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul INTERREG Europe iar pentru a sprijini realizarea activităţilor prevăzute s-a constituit un grup de lucru format din reprezentanţi ai unor instituţii/organizaţii, din care face parte şi Consiliul Judeţean Maramureş. Proiectul îşi propune îmbunătăţirea politicilor de sprijin regional pentru întreprinzători, prin schimb de experienţă şi identificarea de bune practici, implementarea cunoştinţelor dobândite în planuri regionale de acţiune pentru creşterea numărului de IMM-uri inovative înfiinţate în mediul rural şi sprijinirea celor deja existente în introducerea inovării în activitatea lor.
În data de 22 martie 2017, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, a avut loc prima reuniune a Grupului de Lucru, la care a participat şi Consiliul Judeţean Maremureş, prin reprezentanţi din cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte. În cadrul acestei întâlniri s-a prezentat planul de acţiune s-au facut exerciţii de descoperire antreprenorială si s-au identificat barierele care obstrucţionează afacerile în mediul rural.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.