SONDAJ: Votează pentru a alege sigla Județului Maramureș însoțită de slogan


Consiliul Județean Maramureș propune un sondaj de opinie, în care fiecare maramureșean își poate exprima propria părere în ceea ce privește alegerea siglei județului.
Consiliul Județean Maramureș propune un sondaj de opinie, în care fiecare maramureșean își poate exprima propria părere în ceea ce privește alegerea siglei județului.

Pentru asigurarea transparenței decizionale vă prezentăm variantele propuse care au fost realizate în cadrul ”Studiului de promovare și branding”, studiu întocmit de S.C. Avensa Consulting S.R.L. în baza unor cercetări și a consultării populației, atât în cadrul dezbaterilor publice desfășurate în acest scop, cât și prin consultarea în mediul on-line. Variantele puse în dezbatere au la bază selecția celor mai reprezentantive sigle în cadrul grupului de lucru constituit la nivelul Consiliului Județean. De asemenea, aceste variante au fost confirmate și de comisia de învățământ, cultură, culte și patrimoniu cultural. Sigla însoțită de slogan va fi cuprinsă și în manualul de identitate vizuală al Județului Maramureș.

Fiecare vot este important pentru stabilirea celei mai reprezentative sigle pentru Maramureș.

VOTEAZĂ ȘI TU!

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș


Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.