Programului pentru școli al României, conform Hotărârii 640/2017 - anul școlar 2020 - 2021, semestrul II

18 Martie 2021 33
PROGRAMUL EUROPEAN DE DISTRIBUIRE A AJUTORULUI COMUNITAR LAPTE/FRUCTE/PANIFICAȚIE ÎN JUDEȚUL MARAMUREȘ

PROGRAMUL PENTRU ȘCOLI AL ROMÂNIEI ANUL ȘCOLAR 2020-2021, SEM. II

Începând cu data de 08 februarie 2021, Consiliul Județean Maramureș a reluat distribuiția de produse cuprinse în cadrul Programului pentru școli al României, conform Hotărârii 640/2017 cu completările și modificările ulterioare, acordurilor cadru și contractelor subsecvente încheiate cu furnizorii de produse.
Menționăm că distribuția de produse cuprinse în cadrul Programului pentru școli al României în luna februarie 2021 s-a efectuat după scenariile 1,2 și 3, conform Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr.5 din 05 februarie 2021 cu privire la aprobarea scenariilor de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Maramureș, la nivelul fiecărei localități din județul Maramureș.

Astfel, SC Dorna Lactate SA este furnizorul care a distribuit lapte UHT pentru unitățile de învățământ din întregul județ, respectiv o porție de 200 ml/preșcolar sau elev, timp de trei zile pe săptămână, în zilele de luni, marți și miercuri.

SC Prioritar Impex SRL a distribuit mere pentru unitățile de învățământ din întregul județ, respectiv un măr de minim 100grame/preșcolar sau elev, câte două zile pe săptămână, în zilele de joi și vineri.

SC Pan Grup Dunca SRL a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Sighetu Marmației – Tisa - Mara, respectiv un corn de 80grame/preșcolar sau elev, trei zile pe săptămână, de luni până miercuri și un pachet biscuiți de 80grame/preșcolar sau elev, două zile pe săptămână, joi și vineri.

SC R&B Com SRL a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Borșa - Valea Vișeului - Valea Izei și zona Târgu Lăpuș - Baia Sprie – Copalnic - Baia Mare - Seini, respectiv un corn de 80grame/preșcolar sau elev, trei zile pe săptămână (luni, marți, miercuri) și un pachet biscuiți de 80grame/preșcolar sau elev, două zile pe săptămână (joi, vineri).

SC Roman SNC este furnizorul care a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Chioar – Codru, respectiv un corn de 80grame/preșcolar sau elev, în trei zile pe săptămână: luni, marți, miercuri, dar și un pachet de biscuiți de 80grame/preșcolar sau elev, în două zile pe săptămână, respectiv joi și vineri.
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.