CERERE OFERTĂ DE PREŢ pentru servicii de cosire vegetație și evacuare masa vegetală rezultată

29 Aprilie 2021 68
CĂTRE TOȚI OPERATORII ECONOMICI INTERESAȚI

Având în vedere necesitatea întreținerii spațiului verde aferent unui teren aparținând domeniului privat al județului Maramureș, situat în Baia Mare, str. Progresului nr. 27 A, în suprafață de 7,3 ari, vă rugăm să ne înaintați, cât de urgent, o ofertă de preț pentru servicii de lucrări de cosire vegetație și evacuare masă vegetală rezultată de pe amplasamentul terenului mai sus menționat.
Notă: Prestarea de servicii implică intervenții aferente anului în curs, în intervalul mai - septembrie 2021, după cum se va impune în funcție de evoluția vegetației.

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteți o listă succintă cuprinzând tarifele (prețuri unitare) actuale aferente operațiunilor de: cosire vegetație, defrișare arboret și toaletare arbori și arboret. Tarifele vor include și costurile de evacuare masă vegetală rezultată.

Ofertele pot fi transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data 12.05.2021.
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.