Erată / precizare la anunț Muzeu Mineralogie și Complex Astronomic

18 August 2014 1631

 

Condiţia „nu deţine o funcţie de conducere la o altă instituţie din România” , prevăzută în art. 3 lit. f) din O.U.G. nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare,  din anunţul privind organizarea concursului de management în vederea încredinţării managementului Muzeului Judeţean de Mineralogie Baia Mare şi al Complexului Astronomic Baia Mare, se referă la momentul încredinţării managementului şi nu constituie un impediment pentru înscrierea la concurs.

Biroul de prresă

 

Condiţia „nu deţine o funcţie de conducere la o altă instituţie din România” , prevăzută în art. 3 lit. f) din O.U.G. nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare,  din anunţul privind organizarea concursului de management în vederea încredinţării managementului Muzeului Judeţean de Mineralogie Baia Mare şi al Complexului Astronomic Baia Mare, se referă la momentul încredinţării managementului şi nu constituie un impediment pentru înscrierea la concurs.

 

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.