Avalanșă la Iezer

03 Aprilie 2015 1009
În această dimineață, la ora 10.30, prin intermediul SNUAU 112 a fost anunțată producerea unei avalanșe în zona “La parapeți” din munții Rodnei, în urma căreia au fost surprinse două persoane angajate ale stației meteo Iezer. Persoanele surprinse de avalanșă nu sunt acoperite de zăpadă, însă nu pot înainta din cauza stratului mare de zăpadă, precum și datorită faptului că una dintre ele a fost accidentată.
În această dimineață, la ora 10:30 prin intermediul SNUAU 112 a fost anunțată producerea unei avalanșe în zona “La parapeți” din munții Rodnei, în urma căreia au fost surprinse două persoane angajate ale stației meteo Iezer.

Persoanele surprinse de avalanșă nu sunt acoperite de zăpadă, însă nu pot înainta din cauza stratului mare de zăpadă, precum și datorită faptului că una dintre ele a fost accidentată. În acest moment spre zona în care se află victimele se îndreaptă o echipă de salvare formată din 2 jandarmi montani, 6 salvatori montani ai Serviciului Public Local Salvamont Borșa și 3 salvatori montani din Vișeu de Sus.

De asemenea, la fața locului, la limita accesibilității auto, victimele sunt așteptate pentru a fi transportate la spital de către Echipajul de Prim Ajutor al SMURD Borșa și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Borșa.

Birou de presă
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.