ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare, proiectului "CONSTRUIRE ȘI DOTARE INCUBATOR DE AFACERI"

23 Aprilie 2024 109
CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ, cu sediul în Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, județul Maramureș, titular al proiectului pentru “CONSTRUIRE ȘI DOTARE INCUBATOR DE AFACERI”, in oraș Baia Sprie, loc. Satu Nou de Sus, Fn, județul Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.
Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul in localitatea Baia Mare, str. Iza, nr.1A, Jud. Maramureș, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00 precum si la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interest poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.