ANUNŢ PRIVIND LANSAREA PROGRAMULUI DE FINANȚARE "Protecția monumentelor istorice, de pe raza administrativ – teritorială a județului Maramureș"

14 Mai 2024 125
Județul Maramureș, prin Consiliul Judeţean Maramureș, invită beneficiarii eligibili care îndeplinesc condițiile prevăzute de H.G. nr. 1430/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice privind situațiile în care Ministerul Culturii și Cultelor, respectiv autoritățile administrației publice locale, contribuie la acoperirea costurilor lucrărilor de restaurare/conservare/intervenție/protejare asupra monumentelor istorice, proporția contribuției, procedurile, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească proprietarul, precum și condițiile prevăzute de H.C.J M.M. nr. 163/2024 privind aprobarea Programului de finanțare ”Protecția monumentelor istorice de pe raza administrativ – teritorială a județului Maramureș” să depună cereri de finanțare în acest scop.
Conform programului de finanțare sunt considerate cheltuieli eligibile, pentru monumente istorice din grupa A și grupa B, următoarele tipuri de cheltuieli: - lucrările de intervenţie asupra monumentelor istorice care fac parte din grupa B și lucrările de protejare a monumentelor istorice care fac parte din grupa A, pentru care există autorizație de construire valabilă sau care se încadrează în prevederile art. 11 din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, cu modificările și completările ulterioare. - serviciilor de elaborare a documentațiilor tehnice.

  1. Data limită pentru depunerea cererilor: – 28 iunie 2024, ora 14:00.
  2. Adresa la care trebuie depuse cererile: Municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Şincai, nr. 46, Județul Maramureș - Registratura Consiliului Judeţean Maramureş
  3. Toată documentația necesară obținerii finanțării este postată pe site-ul instituției: www.cjmaramures.ro, secțiunea activitate / ghiduri de finanțare / Program de finanțare ”Protecția monumentelor istorice, de pe raza administrativ – teritorială a județului Maramureș”.

PREȘEDINTE
Ionel Ovidiu Bogdan

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.