ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare, proiectul "MODERNIZARE ȘI EXTINDERE MUZEUL JUDEȚEAN DE ETNOGRAFIE ȘI ARTĂ POPULARĂ MARAMUREȘ"

06 Ianuarie 2023 81
CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ, cu sediul în Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 46, jud. Maramureș, titular al proiectului ”MODERNIZARE ȘI EXTINDERE MUZEUL JUDEȚEAN DE ETNOGRAFIE ȘI ARTĂ POPULARĂ MARAMUREȘ”, propus a fi amplasat în Baia Mare, str. Dealul Florilor, nr. 1, judeţul Maramureş, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr.1A, jud. Maramureş, în zilele de luni – joi între orele 8.00 - 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş.

Ionel Ovidiu BOGDAN
Preşedinte Consiliul Judeţean Maramureş

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.