SOLICITARE OFERTĂ: Servicii de Dirigenție de șantier

28 Februarie 2024 122
CĂTRE
Toți operatorii interesați


Referitor: Servicii de Dirigenție de șantier pentru lucrările care se realizează la obiectivul de investiții „Înființarea și dezvoltarea unei rezervații de animale sălbatice, de zimbri, în comuna Băiuț județul Maramureș’’.
Prestarea serviciului de dirigenție de șantier se va realiza, în conformitate cu legislația aplicabilă (Legea nr.10/1995 privind calitatea în construcții, Legea 163/2016 pentru modificarea și completarea legii 10 și Ordinul MDRT pentru aprobarea Procedurii de autorizare a diriginților de șantier nr.1496/2011), pentru întreaga perioadă de pregătire, executare, recepționare a lucrărilor și perioada de notificare a defectelor, cu deontologie profesională, imparțialitate atât față de Beneficiar cât și față de Executantul lucrării, cu orientare permanentă către finalizarea cu succes a contractului.

Prin prezenta vă solicităm o ofertă de preț pentru Servicii de Dirigenție de șantier pentru obiectivul „Înființarea și dezvoltarea unei rezervații de animale sălbatice, de zimbri, în comuna Băiuț județul Maramureș’’.

Oferta de preț se va transmite pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 20.03.2024.

Director Executiv DTI,
Gabriela Marcela POP

ACHIZIȚII DIRECTE
Contracte peste 5000 Euro

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.