Servicii de revizii, de reparaţii, de întreţinere a autovehiculelor şi alte intervenţii tehnice de specialitate

06 Iunie 2022 57
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziția publică pentru atribuirea contractului având ca obiect “Servicii de revizii, de reparaţii, de întreţinere a autovehiculelor şi alte intervenţii tehnice de specialitate”.
Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, secțiunea Documente – Publicitate anunțuri, anunț de publicitate nr. ADV1296082 din 06.06.2022 pentru detaliile achiziției, inclusiv pentru documentația de atribuire. Recomandăm potențialilor ofertanți să citească toate informațiile înscrise în anunțul de publicitate și să țină cont de toate cerințele autorității contractante.

Ofertele vor fi depuse doar la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 14.06.2022, ora 13:00.

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.