Lucrări de amenajare a pardoselii terenului de pregătire fizică de specialitate la imobilul situat pe str. Avram Iancu nr. 2 din Baia Mare

06 Iunie 2022 49
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziția publică pentru atribuirea contractului având ca Lucrări de amenajare a pardoselii terenului de pregătire fizică de specialitate la imobilul situat pe str. Avram Iancu nr. 2 din Baia Mare.
Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, sectiunea Documente – Publicitate anunțuri, anunț de publicitate nr. ADV1296105 din 06.05.2022.

Ofertele vor fi depuse doar la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 08.06.2022 ora 12:00.

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.