Reparații capitale centrală termică la Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, Baia Mare, str. Progresului, nr. 17

25 Octombrie 2018 252
Consiliul Judeţean Maramureș derulează achiziţia publică pentru atribuirea contractului de lucrări, conform documentaţiei de atribuire şi a documentelor ataşate.

Adresa la care trebuie transmisă/depusă oferta: Registratura Consiliului Județean Maramureș, Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, camera 24. Data limită de depunere a ofertei: 1 noiembrie 2018, ora 16:00.
Obs: Documentațiile tehnice elaborate în cadrul contractului vor fi întocmite în 3 (trei) exemplare originale și pe suport electronic.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați; date de contact: telefon/fax 0262-211947 sau telefon 0262 202.533 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Solicitările de clarificări se vor adresa exclusiv pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la acestea vor fi publicate pe site-ul https://www.cjmaramures.ro/monitorul-oficial-local/alte-documente/achizitii-publice la secţiunea aferentă anunţului de participare. Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informaţii suplimentare este de 2 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, în măsura în care aceste solicitări vor fi adresate în termenul prevăzut la secţiunea I din Fişa de Date, respectiv maxim 4 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.’
Publicat în Achiziţii publice

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.