Propunere de parteneriat - proiect «Erasmus+», componenta «Serviciul European de Voluntariat»

18 Aprilie 2016

Asociaţia «Inspiration» din Ruse, Bulgaria, caută 2 parteneri din România pentru un proiect «Erasmus+», componenta «Serviciul European de Voluntariat».
Asociaţia «Inspiration» din Ruse, Bulgaria, caută 2 parteneri din România pentru un proiect «Erasmus+», componenta «Serviciul European de Voluntariat».

Proiectul "Scent of art" constă într-o acţiune de mobilitate care se va desfăşura în luna iunie a.c. (30 de zile) la Ruse, la care pot participa 25 de tineri voluntari cu vârsta între 18-30 de ani din 4 ţări europene: Romania, Spania, Portugalia şi Turcia. Tinerii vor fi implicaţi, alături de voluntari locali, în diferite evenimente culturale din cadrul carnavalului de la Ruse organizat în perioada de mobilitate. În acest fel, voluntarii vor dobândi abilităţi în organizarea şi în procesul de management al evenimentelor culturale la scară largă, îşi vor îmbunătăţi abilităţile lingvistice şi îşi vor dezvolta capacitatea de a lucra într-un mediu intercultural şi în echipă.

Parteneri căutaţi: entităţi implicate în activităţi de tineret şi/sau voluntariat.

Contact pentru manifestarea interesului: Lyusi Lyubenova, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0359894406421, gsm: 0359894406421.

Fişa de prezentare se regăseşte în anexă.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon : 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.