Propunere de parteneriat din Regiunea Murcia, Spania

29 Aprilie 2020
Fundaţia Seneca (Regiunea Murcia, Spania) caută parteneri interesaţi să participe la un proiect Erasmus+, Parteneriate strategice pentru tineret.

Scopul: Scopul acestei propuneri de proiect este de a dezvolta gândirea ştiinţifică în rândul tinerilor prin dezvoltarea unei platforme educaţionale ştiinţifice online pentru îmbunătăţirea competenţelor şi abilităţilor de angajare ale tinerilor.

Gândirea ştiinţifică este un instrument necesar într-o lume caracterizată de schimbare şi complexitate, iar dezvoltarea ei în societate (nu numai în sala de clasă) poate îmbunătăţi atât calitatea învăţării tinerilor, cât şi un set de abilităţi specifice noi, pentru a favoriza gradul de angajare şi incluziunea socială a tinerilor.
Principalele grupuri ţintă: tineri cu vârste peste 16 ani, cu accent deosebit pentru grupurile mai vulnerabile, precum NEET-uri (Not in Education, Employment or Training, cu alte cuvinte, nici elev/student, nici angajat şi nici stagiar), tineri din migraţie şi cei din alte circumstanţe de excludere socială.

Profilul partenerilor: organizaţii de tineret, municipalităţi, autorităţi publice regionale, agenţii care promovează ştiinţa în rândul tinerilor, organizaţii pentru ocuparea forţei de muncă, instituţii de formare (nu instituţii de învățământ), experţi din organizații în dezvoltarea instrumentelor educaţionale tehnologice.

Durata proiectului: 24 de luni

Bugetul: aproximativ 270.000 €

Organizaţiile interesate sunt rugate să trimită formularul de informare privind partenerii (PIF) completat la următoarea adresa de e-mail, cel târziu la 24 aprilie: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Formularul se află pe: https://www.uncjr.ro/oportunitate/Propunere-de-parteneriat-pentru-tineri-regiunea-Murcia-Spania-programul-Erasmus-932

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.