Cerere de propuneri de proiecte: Parteneriate pentru reţele de cunoştinţe în materie de protecţie civilă a Uniunii

29 Aprilie 2020
Cererea de propuneri de proiecte se încadrează în Programul „Mecanismul de protecţie civilă al Uniunii”.

Reţeaua de cunoştinţe UCPM are misiunea de a reuni actori şi instituţii de protecţie civilă şi de gestionare a dezastrelor pentru a îmbunătăţi situaţia generală a cunoştinţelor în domeniu şi pentru a încuraja capacitatea UE de a face faţă dezastrelor.
Scopul cererii: Scopul cererii este de a consolida rolul reţelelor de cunoştinţe în materie de protecţie civilă a Uniunii, o platformă incluzivă de cunoştinţe şi expertiză comună, bune practici, comunicare în reţea pentru a stabili o înţelegere şi o cultură comună de prevenire, pregătire şi răspuns în protecţia civilă şi gestionarea riscurilor în caz de catastrofe în UE şi în vecinătate.

Apelul va viza asigurarea complementarităţii cu alte iniţiative ale UE, inclusiv proiecte de prevenire şi pregătire, proiecte de cercetare finanţate în cadrul Orizont 2020 şi programele predecesoare, proiecte care se concentrează pe formare, exerciţii şi schimb de experţi, proiecte transfrontaliere finanţate prin Interreg. Beneficiarii: entităţi publice, private, organizaţii internaţionale; administraţiile publice locale şi judeţene sunt direct eligibile.

Eligibilitate ţări: statele membre UE, Norvegia, Islanda, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Turcia, ţări IPA, ţări ale Politicii de vecinătate

Bugetul: 2.000.000 €, rata de cofinanţare este de 85%

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor: 16 iunie 2020 (ora 17 la Bruxelles)

Durata maximă a implementării este de 18 luni. Acţiunile trebuie să înceapă după 1 ianuarie 2021.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.