Consultare publică privind evaluarea ex-post a Fondului european pentru pescuit 2007-2013 (FEP) şi un viitor Fond european pentru pescuit şi afaceri maritime (FEPAM) după 2020

04 Aprilie 2016

Comisia Europeană a deschis până la 18 mai 2016 o consultare publică privind evaluarea ex-post a Fondului european pentru pescuit 2007-2013 (FEP) şi un viitor Fond european pentru pescuit şi afaceri maritime (FEPAM) dupa 2020.
Comisia Europeană a deschis până la 18 mai 2016 o consultare publică privind evaluarea ex-post a Fondului european pentru pescuit 2007-2013 (FEP) şi un viitor Fond european pentru pescuit şi afaceri maritime (FEPAM) după 2020.

Fondul european pentru pescuit (FEP) a finanţat industria pescuitului şi comunităţile din zonele de coastă, pentru a le ajuta să se adapteze la condiţiile în permanentă schimbare şi să-şi consolideze poziţia economică şsi durabilitatea ecologică.

Actuala consultare va analiza opinia cetăţenilor privind eficacitatea şi eficienţa acestui program operaţional şi impactul acestuia în raport cu obiectivele prevăzute, precum şi principiile directoare.

Vor fi examinate, de asemenea, opiniile exprimate de respondenţi în ceea ce priveşte posibila perioada de programare după 2020, iar rezultatele vor fi utilizate ca bază pentru viitoarea evaluare a impactului unei eventuale perioade de programare după 2020.

Chestionarul este disponibil în cele 24 de limbi oficiale ale UE la adresa http://ec.europa.eu/dgs/maritimeaffairs_fisheries/consultations/eff-post-evaluation/index_ro.htm.

Din motive de transparenţă, organizaţiile şi instituţiile interesate să participe sunt rugate să se înscrie în Registrul de Transparenţă al UE şi să subscrie la codul său de conduită, în cazul în care acest lucru nu a fost făcut deja pentru alte situaţii.

Detalii în limba română la adresa: http://ec.europa.eu/transparencyregister/public/homePage.do?locale=ro#ro.

În aceste condiţii, contribuţia va fi inregistrată ca punctul de vedere oficial al organizaţiei. În caz contrar, dacă organizaţiile nu doresc să comunice informaţii privind interesele pe care le reprezintă, punctul lor de vedere va fi înregistrat ca un răspuns individual.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon : 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.