Cereri de propuneri de proiecte - Agenţia Executivă pentru IMM-uri de la Bruxelles, EASME

04 Aprilie 2016

Agenţia Executivă pentru IMM-uri de la Bruxelles, EASME, a lansat 2 cereri de propuneri de proiecte concentrate pe cofinanţarea acţiunilor care vizează dezvoltarea durabilă a economiei albastre.
Agenţia Executivă pentru IMM-uri de la Bruxelles, EASME, a lansat 2 cereri de propuneri de proiecte concentrate pe cofinanţarea acţiunilor care vizează dezvoltarea durabilă a economiei albastre.

Cofinanţările sunt prevazute prin Fondul European pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (FEPAM).

  1. Titlul cererii: «Cariere albastre în Europa». Data limită pentru depunerea aplicaţiilor: 31 mai 2016. Buget disponibil: 3.452.000€, cofinanţările pot fi acordate până la 80% din totalul costurilor eligibile.
  2. «Laboratoare albastre – soluţii inovatoare pentru provocările maritime». Data limită pentru depunerea aplicaţiilor: 31 mai 2016. Buget disponibil: 1.700.000€, cofinanţările pot fi acordate până la 80% din totalul costurilor eligibile.

Fişele de prezentare se regăsesc în anexă.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon : 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.