Concursul EDEN 2019 cu tema turismul de sănătate și relaxare

Proiectul “Destinaţii Europene de Excelenţă” – EDEN a fost lansat de Comisia Europeană în anul 2006 și urmărește creşterea vizibilităţii destinaţiilor, creşterea conştientizării asupra diversităţii şi calităţii ofertei turistice europene, reducerea sezonalităţii, stimularea dezvoltării turismului durabil, crearea unei reţele între destinaţii. În acest scop, autorităţile naționale de turism din țările participante la proiect organizează un concurs de proiecte pentru desemnarea destinațiilor de excelență din țara respectivă, conform temei stabilite în cadrul Comitetului Consultativ pentru Turism, întrunit la nivel european.
Ministerul Turismului din România anunță lansarea concursului “Destinaţii Europene de Excelenţă” – EDEN, cu tema turismul de sănătate și relaxare.

Criteriile de eligibilitate: Cei interesaţi pot găsi anexat detalii privind participarea la concursul EDEN. Criteriile de eligibilitate le găsiţi în anexă.

Detalii pentru înscriere: Dosarele de participare la concurs vor putea fi transmise până la data de 22 iulie 2019, la următoarea adresă: Ministerul Turismului, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, Sector 1 București, cod poștal 010873 , cu menţiunea pentru Serviciul Relații Internaționale și Afaceri Europene – Proiectul EDEN.

Persoana de contact: doamna Iulia Dăngulea, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 021 303 78 58

Sursa: http://turism.gov.ro/web/2019/05/27/comunicat-de-presa-43 

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.