Cerere de propuneri de proiecte 2019: "Erasmus pentru tinerii antreprenori"

Comisia Europeană a deschis cererea de propuneri de proiecte 2019 „Erasmus pentru tinerii antreprenori” – Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi IMM-urilor (COSME) 2014-2020.

Context: „Erasmus pentru tinerii antreprenori” este un program de mobilitate transfrontalieră care oferă antreprenorilor noi, consideraţi tineri în afaceri, șansa de a învăța de la antreprenorii cu experiență care gestionează întreprinderi/start-up-uri mici în alte țări participante la program.
Obiectivul general: este de a consolida spiritul antreprenorial, de a dezvolta perspectivele internaționale și spiritul de competitivitate al IMM-urilor europene, pentru a favoriza potențialii antreprenori, start-up-urile și întreprinderile micro şi mici nou-înființate din țările participante.

Eligibilitate: entitățile publice responsabile pentru sau active în domeniul afacerilor economice, întreprinderilor, sprijinului pentru întreprinderi, camere de comerț și industrie, camere de meserii sau organisme similare, organizații de sprijin pentru afaceri, centre și incubatoare de start-up-uri, asociații de întreprinderi și rețele de sprijinire a afacerilor, entități private care oferă servicii de sprijinire a afacerilor, agenţii de dezvoltare, universităţi / institute de educaţie vocaţională şi formare, etc.

Bugetul total: 5.581.701 €; 750.000 € maximum / proiect

Data limită pentru depunerea propunerilor: 11 iulie 2019

Mai multe detalii găsiţi în anexă.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.