Cerere de propuneri pentru programul scurt de formare 2020 în oncologie şi neuroştiinţe

03 Martie 2020
Creat în 2008, Institutul European de Inovare şi Tehnologie (EIT) stimulează inovația şi antreprenoriatul în toată Europa. EIT este o parte integrantă a programului Orizont 2020 - programul-cadru pentru cercetare și inovare în UE. Institutul susține ideile noi, reunind „triunghiul cunoașterii integrate”(KIT) format din întreprinderi, universităţi şi centre de cercetare de vârf, pentru a crea parteneriate transfrontaliere dinamice, numite Comunităţi de cunoaștere şi inovare (KIC).

Cine poate să participe: cercetătorii implicați în domeniile oncologiei sau neuroştiinţei, cadrele medicale, cadrele didactice din universităţi de profil din UE care au o idee inovatoare şi/sau multidisciplinară, pe care ar dori să o dezbată în cadrul acestui program de cursuri scurte.
Cum se poate participa: Planul anual de activitate al programului este elaborat printr-un apel pentru depunerea de propuneri pentru cursuri scurte deschis cercetătorilor, medicilor şi experţilor ştiinţifici şi clinici care au legătură cu o instituţie de cercetare din UE (sunt incluse spitalele şi universităţile). Propunerile pot sa includă terapii, dispozitive medicale, sectoare de sănătate şi/sau de diagnostic digital, într-o varietate sau într-o boală sau o stare particulară, pe temele anunţate pentru 2020.

Fiecare sesiune de activitate/program beneficiază de colaborarea unuia sau mai multor parteneri sau lideri/lideri ştiinţifici (SL), care depun o propunere şi efectuează managementul ştiinţific al diferitelor sesiuni educaţionale ale cursului scurt. Profesioniştii din domeniul sănătăţii pot trimite, de asemenea, o singură prezentare axată pe un subiect de discuţie dacă nu doresc să se implice mai departe în acest stadiu, adică gestionarea unei sesiuni întregi sau a unei părţi din programul general de curs scurt.

Astfel, partenerii pot participa propunând:
  • întreaga sesiune de prelegeri, proiectând agenda completă a sesiunilor şi incluzând cei mai potriviţi lectori;
  • sesiune a cursului, incluzând mai multe prelegeri (de obicei 3-5 prelegeri)
  • singură prelegere.

Data limită pentru depunerea aplicaţiilor: 11 martie 2020

Detalii se află în fişa de prezentare.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.