Cerere de propuneri de proiecte 2019 – acțiune de finanțare pentru un proiect – pilot dedicat Instituțiilor Culturale și Creative, respectiv acțiunilor de învățare și inovare care să permită o nouă abordare, cea holistică, a culturii

04 Iulie 2019
Comisia Europeană, prin Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură (EAC) de la Bruxelles, a deschis o cerere de finanțare pentru un proiect – pilot dedicat Instituțiilor Culturale și Creative, respectiv acțiunilor de învățare și inovare care să permită o nouă abordare, cea holistică, a culturii.
Obiectiv principal: Obiectivul principal al proiectului pilot ”FLIP pentru CCI – 2” este acela de a explora activitățile care vizează depășirea decalajului dintre educația privind patrimoniul cultural și dezvoltarea componentelor și, pe de altă parte, piața muncii și de a încuraja în special conexiunile dintre industriile creative și ”locurile terțe” cum ar fi hub-urile creative, spațiile de producție, fab lab-urile, centrele culturale și cele comunitare sau altele.

Solicitanți eligibili: autorități publice locale, regionale, naționale, instituții de educație, organizații non-profit (publice și private), universități, organizații internaționale, companii/ IMM-uri, centre de cercetare, etc.

Bugetul: 1.050.000 €, se cofinanțează un singur proiect cu maximum 80%.

Termenul-limită pentru depunerea propunerilor: 12 august 2019.

Detalii găsiţi pe adresa www.uncjr.ro.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.